Drink og mat kurs

Drink kurs – mat kurs er en rolig og samlende aktivitet dere garantert vil ha mye gøy med. Drink kurs er en sikker vinner på utdrikningslag og en god måte å runne av dagen før man drar på byen. Her vil dere få en instruktør som lærer dere ulike drinker og ofte noen kule triks, f.eks. å helle på en kul måte, eller å få flasken til å ta en salto uten å søle. Alt dere lager må selvfølgelig prøvesmakes og god stemning er derfor garantert.

Et alternativ til tradisjonelle drinkkurs, er mocktails kurs. Dette er relativt likt cocktails opplegget, men drinkene dere lager vil alle være uten alkohol. Dette er et godt valg dersom hovedpersonen foretrekker alkoholfritt alternativ, f.eks. ved graviditet.

Mat kurs er et godt alternativ

Kombiner både en aktivitet, og en obligatorisk post; energipåfyll. Her kan dere velge mat fra alle verdens kjøkken; sushi, pasta, pizza, nordisk, listen fortsetter.. Dette er en mulighet til å spare både tid og penger, da dere får en opplevelse og mat på samme sted. Ofte kan dere velge opplegget litt selv, om alle skal lage samme rett eller man skal dele opp og få litt forskjellige varianter.

Det finnes også gode kurs for det som kommer etter middagen; desserten. Kurs for kakebaking, makroner, sjokolade og konfekt er et voksende tilbud for utdrikningslag. Så har dere en eller flere godte-mumser i gruppen, er vi rimelig sikker på at dette vil falle i smak, ganske bokstavelig.

Noen ting å huske på:

Husk å hente inn allergier fra alle deltagere før du lander på et kurs. Det er vanskelig å anbefale noe tidsperspektiv for kurs. Se an gruppe størrelsen, og hvilke type opplevelse dere vil ha, husk dere skal tross alt kose dere med aktiviteten og resultatet.

 

 

Drink kurs utdrikningslag

Drink kurs er en sikker vinner på utdrikningslag og en god måte å runne av dagen før man drar på byen. 

Mat kurs

Mat kurs er et godt alternativ som kombinerer både en aktivitet og energi påfyll.