Utdrikningslag i Tromsø

Tromsø kommune er den mest folkerike kommunen i Nord-Norge, med over 75 000 innbyggere. Det er lenger nord enn Lofoten, og den enkleste måten å komme seg til Tromsø på er å fly til Bardufoss. Består utdrikningslaget av deltakere som liker natur, fot-turer og dyreliv er definitivt Tromsø det beste stedet. Ta med alt dere trenger og trekke ut i naturen. Spis god mat, snakk om gamle minner og heng med hverandre uten at alle forsvinner på byen.
Ønsker du å teste aktiviteter som du ikke finner noe annet sted i Norge? Da er både polarfisketur og overnatting i polarhytte noe vi anbefaler på det sterkeste. Å opplev nordlysene og arktiske fjordlandskap på sitt beste er noe dere ikke vil gå glipp av.

Noe å tenk på

Hvis du skal gjennomføre en helg ute i naturen med telt, lavvo eller hytta, bør du ikke la alle deltakerne være involvert i alle avgjørelser. Vet du at bruden/brudgommen setter en pris på å trekke ut i naturen med gamle og nye venner i stedet for å feste hele natta ute på byen. Da bør du ikke være alt for demokratisk, men ta klar ledelse å sørge for at hovedpersonens ønsker er de som blir hensynstatt.

 

Tromsø

Tromsø kommune er den mest folkerike kommunen i Nord-Norge, med over 75 000 innbyggere.

Tromsø nordlys

Tromsø tilbyr nordlys og arktiske fjordlandskap på sitt beste.