Utdrikningslag i Drammen

Drammen ligger kun 40 km syd-vest for Oslo. Det er fort gjort at den kommer i skyggen av sin storebror Oslo, men byen har over 100 000 innbyggere og masse av moro å by på. Her finns den kjente Drammensfjorden som renner mitt gjennom byen som også har gitt den kallenavnet elvebyen. Det høyeste punktet er Trettekollen på over 600 meter over havet.

Drammen tilbyr gode shopping muligheter, mange restauranter, og flere hoteller og aktiviteter. Og tilbudene er like mangfoldige for utdrikningslag. Klatreverket og kampsportsentret er noen av de mest kjente, men både paintball og racing-senter er høyt etterspurt.  Drammen, som Oslo, har mange nattklubber og gentelmans-clubber å by på. Velg mellom dans og drinker på The Box, afterski-tema på Heidis eller en rolig cocktail på Record bar. Så skulle dere befinne dere i Drammen mot slutten av kvelden er det ingen grunn til å bruke 45 minutter til Oslo, Drammen har alt.

Noe å huske på

Skal utdrikningslaget gjennomføres i mai eller juni bør dere være ute i god tid. Inviter inn deltagerne allerede i mars og legg en plan med budsjett. Sett frist for påmelding og pass på at du som arrangør får penger fra deltagerne på forhånd, Lykke til.

 

 

Drammensfjorden

Her finns den kjente Drammensfjorden som renner mitt gjennom byen som også har gitt den kallenavnet elvebyen.

Heidis bier bar drammen

Velg mellom dans og drinker på The Box, afterski-tema på Heidis eller en rolig cocktail på Record bar.