Arrangere utdrikningslag i Oslo

Å arrangere utdrikningslag i Oslo er et smart valg! Dagen vil være full av muligheter, med få begrensinger. Som Norges største by gir det seg selv at de har Norges beste utvalg av opplegg. Bylivet, og korte avstander gjør Oslo til ett av våre favorittsteder for utdrikningslag.

Noen alternativer for energiske utdrikningslag er poledance, en gøy og samlende opplevelse for både nybegynner og trenet. Escape Rooms, et godt sted å starte hvis ikke alle kjenner hverandre fra før. CD innspilling, som skaper er et godt minne fra dagen, og kanskje noe som skal dukke opp i bryllupet?

Ønsker dere en mindre aktiv dag byr Oslo selvfølgelig på flere muligheter

Aktiviteter som øl smaking, matlaging- og malekurs arrangeres både ute og inne og er populære valg. Sminkekurs og spa er også er etterspurte aktiviteter.

Oslo tilbyr også flere, mer aktive, utendørsaktiviteter. Med Oslofjorden og Nordmarka bare minutter fra bykjernen er mulighetene mange. Kajakk, padling, dykking, RIB og seiling er bare noen av aktivitetene Oslofjorden åpner for. Det er også klatring, fjellturer, skyting (både pistol og paintball) og zip-lines som vil gi den som drikkes ut en vakker og trygg dag med sjanse for høy puls.

Ingen by i Norge har flere utesteder

Uansett om dere vil slappe av med en kald øl, prøve en ny cocktail, eller danse hele natten trenger dere ikke gå langt. Det store utvalget av utesteder i Oslo betyr også at dere kan velge aldersgrensen på stedet til å samsvare med kvelden, fra ID 20 for ungdommelig stemning, til ID 29 og mer avslappet atmosfære.

Ønsker du hjelp til å gjøre utdrikningslaget i Oslo spesiell er det også flere event byråer som kan hjelpe deg å planlegge den spesielle dagen til din beste venn. De hjelper også med å arrangere opplevelser som boblefotball og bryting i sumo drakter. I tillegg kan de besørge kostymer og rekvisitter skulle dere ønsker det, samt transport, tidsskjema og promillepåfyll.

 

Barcode i Oslo

Som Norges største by gir det seg selv at de har Norges beste utvalg av opplegg.

Bad i Oslofjorden

Kajakk, padling, dykking, RIB, seiling og bading er bare noen av aktivitetene Oslofjorden åpner for.