Overnatting

Skal utdrikningslaget foregå over flere dager er overnatting noe som må planlegges. Dere får da mer tid å bruke på bl.a. transport, og dermed kunne inkludere flere aktiviteter, som det ellers ikke hadde vært tid til.

Mulighetene er mange, og riktig valg er avhengig av hvilken stemning dere ønsker

Ett finere hotellopphold vil gi utdrikningslaget et eksklusivt preg, og kan lett kombineres med en eller flere spa besøk. I den andre enden kan en overnatting ute, enten i telt eller lavvo være en kul opplevelse og passer godt for de mer sporty grupper. Det er flere aktører som tilbyr dette, gjerne sammen med aktiviteter som paintball, høydepark eller rafting.

Et annet alternativ er å ha overnattingen på en hytte, som vil være det rimeligste valget dersom noen i familien/brudefølget kan tilby sitt sted.

Å inkludere en eller flerre overnattinger vil selvfølgelig forlenge tiden dere er sammen og gi rom for flere aktiviteter, altså mer latter! Det vil kreve mer fra deg som arrangør, men vi gi dere mer tid til å skape de gode minnene. Skal dere ha mer enn en overnatting må det ofte koordineres med jobb, så avklar dette på forhånd. I tillegg vil overnattinger ha innvirkning på prisen, ikke bare selve overnattingen vil koste, men det fordrer mer mat, drikke og transport.

Noen ting å huske på

Skal dere tilbringe lengre tid sammen er det viktig å vite at gruppen fungerer godt sammen. Kanskje skal noen bare være med på dagen, men ande skal delta over en hel helg?
Ikke start programmet for tidlig på dag nr. 2, da flere kan ønske en rolig start på dagen.

 

 

overnatting og hotell for utdrikningslag

Å inkludere en eller flerre overnattinger vil selvfølgelig forlenge tiden dere er sammen og gi rom for flere aktiviteter.

Overnatting i naturen

Overnatting ute, enten i telt eller lavvo være en kul opplevelse og passer godt for de mer sporty grupper.