Restaurant og barer for utrikningslag

Uansett hvilken stemning som skal oppnås for dagen vil det være restauranter i sammen sjanger. Dere må selvfølgelig vurdere hvor langt dere er villig til å dra for maten, men restauranter og barer finnes overalt.

Er det ikke er ønskelig å tilbringe tid på en restaurant

Finnes det to alternativer: catering og matpakke. Matpakke er selvfølgelig det rimeligste alternativet, men det krever mye fra deg som arrangør – om da ikke alle skal ta med egen. Catering vil være en større utgift enn matpakke, men her vil du/dere slippe å gjøre så mye selv. En twist vil være å få en kokk til å komme til dere og tilberede maten der. Dette vil være en opplevelse som garanterer et minneverdig utdrikningslag.

Vi har alle hørt det før, men her kunne det ikke vært mer sant; uten mat og drikke, duger helten ikke.

Som et alternativ kan man kombinere måltidene med en aktivitet; mat-kurs. Her tilbys det kurs innen alle typer mat og det er en godt alternativ om det er et tett program. Også drink-kurs er tilgjengelig mange steder.

Noen ting å huske på

Det er aldri gøy å spise under press, så være sikker på at du setter av nok tid her. Dette er også den posten det er enklest å flytte på om det skulle bi noen forsinkelser gjennom dagen.
Det er ikke lengre like lett å finne en mat som passer alle, så spør i god tid om allergier/preferanser eks. Veganer, og be evt disse ta med egen mat. Til slutt; det er ikke alle steder som tillater gjestene å spise medbrakt mat, så sjekk opp dette i forkant.

 

 

Restaurant og barer til utdrikningslaget

Vi har alle hørt det før, men her kunne det ikke vært mer sant; uten mat og drikke, duger helten ikke.

lei en kokk til utdrikningslag

En twist vil være å få en kokk til å komme til dere og tilberede maten der.