Utdrikningslag i Stavanger

Å arrangere utdrikningslag i Stavanger er bare gøy! Dagen vil være full av muligheter, med få begrensinger. Som Norges fjerde største by er du garantert mange muligheter. Havnen, og korte avstander gjør Stavanger til ett av våre favorittsteder for utdrikningslag.

Noen alternativer for energiske utdrikningslag i Stavanger er poledance, en gøy og samlende opplevelse for både nybegynner og trenet. Escape Rooms, et godt sted å starte hvis ikke alle kjenner hverandre fra før. Eller hva med en CD innspilling, som skaper er et godt minne fra dagen, og kanskje siden dukker opp som et innslag i bryllupet?

Ønsker dere en mindre aktiv dag byr Stavanger selvfølgelig på flere muligheter. Aktiviteter som øl smaking, matlaging – og malekurs arrangeres både ute og inne og er populære valg. Sminkekurs og spa er også er etterspurte aktiviteter.

Stavanger tilbyr også flere, mer aktive, utendørsaktiviteter

Med Boknafjorden og Solastranden er mulighetene mange. Kajakk, padling, dykking, RIB og seiling er bare noen av aktivitetene vannene byr på. Litt utenfor sentrum har dere unike turmuligheter som også gir mulighet for klatring og eksepsjonelle omgivelser. Naturen åpner også for skyting, jakt og ande høy-puls aktiviteter som vil gi den som drikkes ut en minnerik dag.

Når det kommer til utesteder har Stavanger kanskje Norges koseligste valg. Uansett om dere vil slappe av med en kald øl, prøve en ny cocktail, eller danse hele natten trenger dere ikke gå langt. Fargegaten er et godt sted å starte kvelden med mer enn 8 utesteder i samme smau.

Ønsker du hjelp til å gjøre utdrikningslaget i Stavanger spesiell er det også flere event byråer som kan hjelpe deg å planlegge den spesielle dagen til din beste venn. De hjelper også med å arrangere opplevelser som boblefotball og bryting i sumo drakter. I tillegg kan de besørge kostymer og rekvisitter skulle dere ønsker det, samt transport, tidsskjema og promillepåfyll.

 

Utdrikningslag i Stavanger

Som Norges tredje største by er du garantert mange muligheter. Havnen, og korte avstander gjør Stavanger til ett av våre favorittsteder for utdrikningslag.

Fargegaten i stavanger

Når det kommer til utesteder har Stavanger kanskje Norges koseligste valg. Fargegaten er et godt sted å starte kvelden med mer enn 8 utesteder i samme smau.