Utdrikningslag i Trondheim

Å arrangere utdrikningslag i Trondheim er en fornøyelse! Dagen vil være full av muligheter, med få forbehold. Som Norges tredje største by er du garantert mange muligheter. Den intime bykjernen og korte avstander gjør Trondheim til ett av våre favorittsteder for utdrikningslag.

Trondheim tilbyr flere, aktive, utendørsaktiviteter. Med flotte Trondheimsfjorden er det mange muligheter. Kajakk, dykking, RIB og seiling er bare noen av aktivitetene fjorden åpner for. Bymarka litt utenfor sentrum gir unike turmuligheter både til fots og på ski. Uansett årstid vil dere være omringet av hytter hvor det er mulig å stoppe for en pust i bakken, en aktivitet og noe kaldt i glasset.

Naturen åpner også for skyting, zipline og ande høy-puls aktiviteter som vil gi den som drikkes ut en minnerik dag.

Noen alternativer for energiske aktiviteter innendørs i Trondheim er poledance, en gøy opplevelse som også vil binde dere sammen. Escape Rooms, et godt sted å starte hvis ikke alle kjenner hverandre fra før. Eller hva med en CD innspilling, som skaper er et godt minne fra dagen, og kanskje siden dukker opp som et innslag i bryllupet?

Har dere en mindre aktiv dag i tankene byr Trondheim selvfølgelig på flere muligheter. Aktiviteter som sminkekurs og spa og er populære valg. øl smaking, matlaging – og malekurs arrangeres både ute og inne er også er etterspurte aktiviteter.

Når det kommer til utesteder har Trondheim kanskje Norges bredeste valg

Uansett om dere vil slappe av med en kald øl, prøve en ny cocktail, eller danse hele natten trenger dere ikke gå langt. Studentene setter selvfølgelig preg på byens uteliv og sørger for at det alltid er god stemming i byens gater.

Ønsker du hjelp til å gjøre utdrikningslaget i Trondheim spesiell er det også flere event byråer som kan hjelpe deg å planlegge den spesielle dagen til din beste venn. De hjelper også med å arrangere opplevelser som boblefotball og bryting i sumo drakter. I tillegg kan de besørge kostymer og rekvisitter skulle dere ønsker det, samt transport, tidsskjema og promillepåfyll.

 

Utdrikningslag i Trondheim

Ønsker dere en mindre aktiv dag byr Trondheim selvfølgelig på flere muligheter

Trondheim i Norge

Med flotte Trondheimsfjorden er mulighetene mange. Kajakk, padling, dykking, RIB og seiling