Utdrikningslag i utlandet

Utenlandsreiser er den ultimate opplevelsen for et utdrikningslag. Og de kommer i alle varianter og prisklasser. Det er også den type utdrikningslag som krever mest planlegging, og skal det være en overraskelse for hovedpersonene trengs det tett samarbeid mellom deg, som forlover, og partens bedre halvdel.

Når dere velger land er det flere faktorer som bør spille inn

Nummer en er selvfølgelig budsjett. Det er lite gøy å bruke alle pengen på flybilletter og hotell, for så å ikke ha midlene til å kose seg når man kommer fram. For lavbudsjett turer er Norden og Øst-Europa gode valg, med Danmark og Baltikum som de mest populære. Disse alternativene har kort reisetid og det er mulig å få mye valuta for pengene.

Som alle andre utenlandsturer bør reisetiden stemme overens med lengden på oppholdet. Dagstur til London kan gjennomføres, men skal dere til Vegas bør et par overnattinger legges inn. Husk at dagene hjemmefra skal fylles, så her trenger dere flere aktiviteter enn et utdrikningslag i Norge hadde trengt.

Et alternativ er å kombinere utdrikningslag med guttetur/jentetur som vil gi dere et større budsjett og dermed rom for mer eksklusive reiser. Her kan en flytur til Asia være verdt det, da de lave daglige utgiftene vil gi rom for dyre flybilletter og flere aktiviteter.

Noen ting å huske på:

Sørg for at hovedpersonen får med seg det de trenger av klær, toalettartikler og ladere. Skal turen være lengre enn, eller utenfor en helg må det ofte samkjøres med jobben, ha dette avklart på forhånd så hovedpersonen slipper å bekymre seg. For både stemningen, lommeboken og miljøet kan båt være et godt alternativ til fly for noen reisemål. Husk til slutt å avklare med alle deltagerne at turen er gjennomførbar, er det en viktig person som ikke har mulighet til å delta kan det være verdt å finne et alternativt opplegg.

 

Utenlandsreiser for utdrikningslaget

Utenlandsreiser er den ultimate opplevelsen for et utdrikningslag.

Party i utlandet

Kombinere utdrikningslag med guttetur/jentetur som vil gi dere et større budsjett.