Transport til utdrikningslag

Definisjonen av et event er at en gruppe mennesker møtes på samme tid med samme formål. Så for å oppfylle dette må dere nødvendigvis ha transport.

Det vanligste framkomstmiddelet vi kjenner til er bilen

Dette fungerer bra for små grupper mennesker i edru tilstand – altså de færreste utdrikningslag. Unntaket er hvis dere skal befinne dere på samme sted under hele arrangementet. Ellers er partybuss og taxi gode alternativer. Skal dere langt er karaoketaxi et godt alternativ for å gjøre turen mer underholdende.

Om dere ikke vil reise til lands har vi to muligheter; til havs eller i luften. For å ta det første først er det utallige antall forskjellige båtopplevelser som kan arrangeres. Seilbåt, fiskebåt, RIB, partybåt osv. Det er også mulig å kombinere luft og vann, ved sjøfly. Si dere skal på en hyttetur på Sørlandet og vil slippe køen ut av byen, hvilken bedre måte å kick-starte helgen på en å ta et sjøfly?

Vanlig fly er selvfølgelig også et alternativ om dere skal reise langt. Skal dere ta helt av, og vil ta opplevelsen til nye høyder (ganske bokstavelig) er det mulig å leie helikopter. Dette er en noe som vil garantere minner for lang tid framover, enten om dere bruker det som transport eller aktivitet.

Noen ting å huske på:

Om dere skal ta taxi er det lurt å bestille i god tid – dumt å miste mye av dagen på å vente på at transporten skal ankomme. Dette er det stedet det er lett å feilberegne budsjettet, så sørg for en god slingringsmonn.

 

Transport utdrikningslag

Skal dere ta helt av, og vil ta opplevelsen til nye høyder er det mulig å leie helikopter.

Limousine transport

Ellers er buss, limousine og taxi gode alternativer.