Utdrikningslag i Fredrikstad og Sarpsborg

På høyre siden av ytre Oslofjorden ligger Fredrikstad. Rett over viken mot Tønsberg. Fredrikstad er Østfolds største by med nesten 90 000 innbyggere. Ofte hører man om dobbeltbyene Fredrikstad og Sarpsborg, det er kun en liten biltur på 20 minutter som skiller dem.

Med både hvaler og fjorden som nabo har både Fredrikstad og Sarpsborg masse å tilby for utdrikningslag, uansett ønsker. Hva med gladiator leker og paintball på Våler kick off senter. Eller dra til Danseloftet og ta timer med Brulesque dans eller salsa. Begge deler er gode alternativer for de som ikke ønsker for mye action på dagen. Når kvelden nærmer seg er det verdt turen ned til bryggen for en matbit hos noen av Fredrikstads bedre restauranter. Våre tips er Paa bryggen, Slippen og Køl Fredrikstad.

Noe å huske på

Både Fredrikstad og Sarpsborg ligger kun 1 time fra Oslo. I Oslo er tilbudet av aktiviteter betydelig større. Også nattelivet og restauranter har noe for enhver smak. Dersom dere velger å ta turen til Oslo bør man budsjettere for overnatting, da en taxi midt på natten fort blir både dyrt og vanskelig. Det er utallige med alternativer her, men både lavvo og hytte er å anbefale, foruten om det standard hotellrommet. En felles brunch før man tar turen hjem er heller ikke en dårlig ide da vi opplever at disse fort byr på god stemning.

 

hvaler og fjorden i Fredrikstad

Med både hvaler og fjorden som nabo har både Fredrikstad og Sarpsborg masse å tilby for utdrikningslag.

Frokost til utdriknignslag

En felles brunch før man tar turen hjem er heller ikke en dårlig ide.