Gokart og ATV kjøring i utdrikningslag

Gokart og ATV kjøring er et av de mindre tradisjonelle innslagene på utdrikningslag, men det kan likevel være det riktige valget for dere. Konkurranseinstinkt, fokus og lysten på et adrenalinkick er et «must» for å få en god opplevelse på gokart-banen.

Gokart tilbyr ofte baner inne og ute og flere typer biler å velge mellom

Ett heat (løp) varer i ca 10 minutter og vi anbefaler å kjøre rundt tre. Gokart er noe det tar noen runder å få teken på, så ikke la dere lure av hvem som vinner første runde. Selv om det er en pause etter hvert heat er gokart mentalt krevende, så mer en tre runder kan slite dere ut mer en ønskelig. Totalt vil vi anbefale å sette av rundt 1 time til denne aktiviteten.

ATV er et samlebegrep for flere typer kjøretøy

For utdrikningslag er det hovedsakelig firehjuling begrepet sikter til. Velger dere denne aktiviteten vil det sannsynlig innebære en kjøretur på ulendt terreng, gjerne i skogen. Utleier vil enten foreslå noen ruter til dere, eller en guide vil bli med. Disse turene kan ofte tilpasses med tanke på tid, men vi tilrår to timer for å få den fulle opplevelsen og for å rekke de bedre turene. Siden ATV kjøring er en uteaktivitet anbefaler vi klær etter vær, som tåler litt.

Ønsker dere å ta aktiviteten et ekstra steg opp macho-stigen,- tilbyr nå noen få steder kjøring av stridsvogner. Disse stedene er ofte snillere når det kommer til promille, men har et maks antall på mellom 10-15 deltagere.

Noen ting å huske på

Både ATV kjøring og gokart har nulltoleranse for promille, så dette er definitivt noe som bør stå først på programmet. Begge aktivitetene befinner seg sjeldent midt i byen, så husk å beregne tid for transport til banen. ATV kjøring krever førerkort klasse B, så sjekk gjerne at alle i gruppen kan delta.

 

 

Gokart utdrikningslag

Gokart tilbyr ofte baner inne og ute og flere typer biler å velge mellom.

ATV kjøring i utdrikningslag

ATV er et samlebegrep for flere typer kjøretøy, men for utdrikningslag er det hovedsakelig firehjuling begrepet sikter til.