Festutstyr og kostyme til utdrikningslaget

Ingen ting løfter enhver setting så godt som riktig festutstyr. Er det ett område som ikke bør glemmes er det dette. Alt fra pynten rundt dere, til rekvisittene under eller mellom aktiviteter og kostymer vil gi dere riktig stemning og supplere ekstra moro. Riktig festutstyr må tilpasses gruppen og aktivitetene; et ballerina-skjørt utenpå paintball-drakten, morsomme sovemasker til flyturen, eller like t-skjorter til alle.

Å ha et felles element i klærne for alle er en god måte å binde dere sammen på

Om det er sashes, en blomsterkrans, hawaiiskjorter eller egenprintede t-skjorter vil det gi dere følelsen av å tilhøre gruppen. Dette er spesielt lurt for grupper hvor ikke alle kjenner hverandre fra før.

Budsjettmessig er dette en post som kan variere fra et par hundre kroner, til flere tusen. Et godt tips hvis dette er en post hvor dere ønsker lave utgifter er å velge aktiviteter som har utstyr inkludert i opplegget, flere escape rooms vil ha kostymelagre dere kan benytte, det samme har poledance og paintball arrangører. Vi vil likevel anbefale dere å skaffe noe utstyr, som kan brukes bl.a. under transport og ved måltidene.

Noen ting å huske på

Festutstyret dere benytter bør passe med stemningen dere ønsker, skal dere på spa er kanskje ikke penis sugerør riktig valg. Bestill tidlig, produkter med lang leveringstid er ofte rimeligere, og dere vil ha mulighet til å gi utstyret personlig tilpassing. Kanskje skal hovedpersonens ansikt på tallerkenene?

 

Felles kostyme i utdrikningslag

Felles element i klærne for alle er en god måte å binde dere sammen på.

kostyme i utdrikningslag

Kostymer vil gi dere riktig stemning og supplere ekstra moro.