Festlokale og underholdning til utdrikningslag

Den enkleste måten å spare tid på er å ikke bruke noe på å forflytte seg, festlokaler er derfor en super ide for dere som er kreative.

Et festlokale må fylles; med mennesker, aktiviteter og pynt for anledningen. Når du skal velge lokale er det viktig det ikke blir for stort. Da vil gjestene fort bli spredt og dere vil ikke få følelsen av samhold. Valg av sted bør også passe med hvilke aktiviteter og stemning dere ønsker. En hytte i skogen eller et hotellrom? Partytelt eller grendehus? Finn det riktige valget for dere.

Hva dere skal gjøre i festlokalet må også planlegges

Om du vil lage en quiz, stafett, utfordringer, spill eller leie underholdning må det forberedes. Hva med en karaokemaskin eller danseinstruktør? Kanskje er lokalet en del av underholdningen, båttur for eksempel.

For ekstra god stemning bør festlokalet få et personlig preg, så det er tydelig at det er HER dere skal være. All pynt hjelper med å sprite opp stemningen. Tilpassede bannere, plakater, tallerkener og t-skjorter er mulig å få trykket opp uten for store kostnader, og det vil gi dere eierskap over opplevelsen.

Noen ting å huske på:

Musikk er essensielt for de fleste fester, så hør på forhånd om dere må ordne dette selv. Det kan samtidig være lurt å sjekke om det er noen restriksjoner på lydnivå, spesielt utover kvelden.
Vær også obs på om stedet har skjenkebevilgning og medfølgende regler, eller om det er lov med medbrakt. Noen festlokaler vil være væravhengig, så sørg for å ha en reserveplan om dette er tilfellet.

 

Festlokale til utdrikningslaget

Et festlokale må fylles; med mennesker, aktiviteter og pynt for anledningen.

utdrikningslag med karaoke

Hva dere skal gjøre i festlokalet må også planlegges. Hva med å leie en karaokemaskin.