Spa og massasje med utdrikningslag

Spa er en avslappende opplevelse som også lett vil knytte dere sammen som gruppe. Tidligere var dette en aktivitet kun forbeholdt jentene, men flere menn tar nå del i denne opplevelsen.

På spa kan man kjøpe seg inngang til selve spaet, som vanligvis gir tilgang til; badstuer, meditasjonsrom, og basseng i forskjellige temperaturer. Eller man kan, mot et pristillegg, få behandlinger; massasje, fot-stell eller ansiktsbehandlinger. En opplevelse som kan være perfekt for en stresset brud/brudgom.

Få maksimalt ut av spa opplevelsen

Vi anbefaler 2-3 timer på en slik aktivitet. Skal dere i tillegg ha behandling vil dette ta 1-1,5 timer og ønsker dere å benytte selve spaet bør dette gjøres før evt behandling. Etter en tur på spa anbefaler vi middag/lunch som neste på programmet da man gjerne trenger å bygge opp stemningen igjen før man er klar for noe nytt. Det å fylle på med både drikke og energi under oppholdet vil uansett være vesentlig for å ha en god opplevelse.

Det er ingen hemmelighet at dette ikke er den billigste aktiviteten man kan ta for seg. Et alternativ er å dra utenlands, da det dere sparer på selve spa-opplevelsen ofte vil dekke flybilletter til øst-europeiske destinasjoner.

Noen ting å huske på

Hvis dere bestiller behandling, spesielt for ansiktet, kan noen få en reaksjon på produktene. Benytt derfor om mulig en behandling hovedpersonen er kjent med, evt en for sensitiv hud.
Her er det også lurt å tenke på størrelsen på gruppe, da mindre grupper ofte vil ha en bedre opplevelse enn store grupper, som da må deles opp.

 

 

Book spa og massage til utdrikningslaget

Massasje er en opplevelse som kan være perfekt for en stresset brud/brudgom.

Spa behandling

Spa er en avslappende opplevelse som også lett vil knytte dere sammen som gruppe.