Dans og poledance i utdrikningslaget

Pole dance er et populært valg i utdrikningslag for jenter, og nå har flere steder tatt det til neste nivå for å gi dere den ultimate opplevelsen. Den varianten de fleste studioer vil tilby er at dere alle lærere noen basis trinn som tilslutt blir satt sammen til en koreografi på et par minutter. Mot slutten, ofte i kostyme, framfører bruden dansen dere har lært alene. Denne aktiviteten pleier å ta rundt en time, men det finnes også ekspress varianter.

Poledance er en super aktivitet for å få alle i riktig stemning

Å plassere den på riktig tid av dagen kan være vesentlig for å få den opplevelsen du ønsker å gi din beste venn. Dans fungerer godt som en kick-start før dere skal ut på byen, så alle er klar for å gi alt. Så er hovedmålet å ha det hysterisk morsomt, og det er en sammensatt vennegjeng, vil det være fordelaktig å sette pole dance mot slutten av dagen.

Hvis koreografien derimot skal huskes og dere vil ha mest mulig lærdom fra timen kan det være en god ide å gjennomføre tidlig, før promillen blir for høy.

Ønsker du å bevilge en mer utfordrende, mindre tradisjonell, variant til utdrikningslaget er det nå mange studioer som også tilbyr chair dance eller lap dance timer. Her er opplegget relativt likt, men koreografien vil fokuseres rundt en stol eller person, heller enn en pole

Noen ting å huske på:

Pole dance er gøy, men svetten kommer fort. Legg inn tid i programmet så dere får dusjet etter timen. Er det lov med medbrakt? Jevn tilgang på alkohol gjennom hele dagen er ofte vesentlig, så sørg for at dere har tilgang på noe annet enn vann under aktiviteten.

 

Poledance utdrikningslag

Poledance er et populært valg i utdrikningslag for jenter.

Utdrikningslag med dans

Dans er gøy, men svetten kommer fort. Legg inn tid i programmet så dere får dusjet etter timen.