Utdrikningslag i Arendal

Arendal ligger i Agder fylke mitt mellom Porsgrunn og Kristiansand. En liten storby med nesten 50 000 tusen innbyggere. Foruten en fantastisk skjærgård med muligheter for RIB kjøring og andra vannaktiviteter byr Arendal på ett yrende byliv og gode matopplevelser. Når det gjelder aktiviteter er sykkelturer veldig stort i Arendal, men også SUP og RIB i skjærgården. Med store turområder med mulighet for overnatting i villmarken tilbyr også Arendal «Via ferrata» i Trogfjell.

Kommer mange utebys fra er det flere spennende overnattingsmuligheter i Arendal. Grand hotell og Thon hotell – er begge Spa & Resort og kan tilby en nydelig, avslappende opplevelse. Herrgaards Spa & Resort ligger kun 250 meter fra stranden på Tromøy. Her får dere mulighet til å omgås og slappe av i en deilig atmosfære hele kvelden.

Noe å tenke på:

Uansett om dere velger action med RIB, klatring i Trogfjell eller går for en herlig dag med massasje og SPA så bør dere ikke gi bruden/brudgommen for mye å drikke tidlig på dagen. Vårt tips er heller å fokusere på å ha det gøy, og opplevelsene dere har sammen i løpet av dagen. Ønsker dere derimot ta den helt ut så anbefaler vi å gjøre dette etter en god middag. Slik sørger dere for at dagen blir husket for resten av livet.

 

 

Kano i Arendal

Arendal har en fantastisk skjærgård med muligheter for RIB kjøring og andra vannaktiviteter.

Spa hotell i Arendal

Arendal Spa & Resort kan tilby en nydelig, avslappende opplevelse.