Info

RIB safari i Drøbak er en ypperlig start på et vellykket utdrikningslag. Båten er en RIB , 8 meter lang, 9 seter, 300 hk, toppfart 50 knop.

Drøbak Rib Safari tar deg Håøya rundt og viser deg de mest attraktive uthavnene i vår vakre skjærgård.

Vi starter i Drøbak Båthavn, god fart over fjorden, og stopper i naturhavna Sandspollen. Videre innom Furuholmen, forbi Sætre, innenfor Gråøya og rundt nordenden av Håøya. Kanskje vi ser havørn på østsiden av Håøya. Ut til Askholmene hvor Blucher ligger, og så til Oscarsborg. Vi avslutter med en tur inn i Hallangspollen. Guiding og historier underveis.

Om det er noe sjø, leker vi oss gjerne litt i bølgene. Alt med gode sikkerhetsmarginer. Denne turen har en minstepris på kr. 5000,- + 12 % mva . Det dekker 4 personer. Så koster hvert sete kr. 800,- + 12 % mva. Vi får ny båt før sommeren med 12 seter, men vet enda ikke når. Enn så lenge tilbys 8 seter .

Alle får utdelt heldekkende drakter med vester. Skipper har alle nødvendige sertifikater for person befordring og båten er utstyrt med påbudt sikkerhets utstyr. Passasjerene får nøye instruks før avgang. Det er ikke nødvendig med annet enn vanlige klær. Sveisen blir nok litt forstyrret, og vi kan ikke garantere at sminken holder seg like godt, men om det ikke regner, blir ingen våte.

Om vi får tid avslutter vi med en tur inn i Hallangspollen. Turer etter ønske, og priser etter avtale.

Velkommen om bord!

Fasiliteter

0 Omtaler

Anmeldelse

Kontakt info

Bråtanveien 24, 1440 1446, 1446 Drøbak, Norge

Social