Info

Frontline Academy er Norges og kanskje også Europas mest meritterte kampsportsenter. Vi har blant annet flere MMA-utøvere som er eller har vært i UFC og Bellator og et tosifret antall svartbelter i Brasiliansk Jiu-Jitsu med internasjonale titler på høyeste nivå. Vi holder til i Bogstadveien sentralt på Majorstuen, og kan tilby en utdrikningslag-opplevelse helt utenom det vanlige.

Opplegget vi tilbyr passer best tidlig om dagen, da den som skal drikkes ut må være edru (men ha gjerne klar en velfortjent kald pils til etterpå). Dere booker en av våre meritterte og dyktige utøvere til en time hyggelig deng, der det blir testet om den vordende brud/brudgom er kapabel til å forsvare sin hjertes utkårede.

Vi har Norges største team av profesjonelle MMA-utøvere med fightere i både UFC og CageWarriors.

Vi har stor fleksibilitet på gjennomføringen, men det vanlige er at den som drikkes ut blir tatt gjennom en enkel oppvarming, lært noen teknikker og til slutt får prøve seg i kamp mot sin instruktør. Det vil også være mulig dersom for eksempel forlover eller andre i utdrikningslaget ønsker å prøve seg, det kan dere avtale med deres instruktør på forhånd. Vanlig treningstøy, dusjtøy og en vannflaske må medbringes, det må påregnes en god del svette og en skikkelig fysisk utfordring.

Prisen er kr 2000 og inkluderer leie av sal og erfaren instruktør i en time.

0 Omtaler

Anmeldelse