RIB, rafting og vannsport for utdrikningslag

Vannsport er en aktivitet som passer til de aller fleste utdrikningslag, trikset er å velge riktig variant for nettopp dere.

Det mest populære valget er RIB

Dette er en ekstrem rask og stødig båt med plass til 12 personer, men jo færre dere er jo fortere går båten. Oppleggene som tilbys er like variert som øl-smaker. Du kan velge alt fra guidet historisk tur, til dagstur til Danmark, eller at hovedpersonen skal slepes etter båten, i kostyme, i 50 knop. Få opplegg tillater høy promille, men noen vil stoppe innom en pub i løpet av turen. Aktiviteten er tilgjengelig hele året, og utleier vil ofte besørge klær til dere. Turen kan vare fra en time til en dag.

Rafting er også et mye brukt alternativ, men er ofte solgt som en del av en pakke-opplevelse. Dette fordi turen ned en voldsom elv i små gummibåter ofte er tidkrevende transport og logistikk rundt det. Vanskelighetsgraden kan tilpasses ut fra hva gruppen ønsker. Rafting er en fantastisk teambuilding aktivitet og et skikkelig adrenalinkick. De fleste arrangører vil be dere møte med godt humør og null i promille.

Et annet alternativ er seiling. Her varierer opplevelsene også veldig og det er viktig du har din beste venn i tankene når du skal lande på riktig opplegg.

Alternativ 1 er små seilbåter som seiler om kapp, hvor dere faktisk lærer å seile (kun lav promille tillatt).
Alternativ 2 er å leie en stor båt, med bar og mulighet for bespisning. Disse har ofte kostymelager hvis dere ønsker tema, f.eks. pirat, hvor den som skal giftes bort må gå planken. Vi vil anbefale å sette av ihvertfall tre timer, uansett seile opplegg. Fra store seilbåter er det også mulig å gjennomføre opplegg med dykking eller fiske.

Noen ting å huske på

Hvis noen i gruppen er gravide eller har rygg/nakke problemer er det ikke anbefalt at disse kjører RIB. Aktiviteter på sjøen kan fort bli vått, så varme klær og skift er lurt.

 

 

RIB båt med utdrikningslag

RIB er en ekstrem rask og stødig båt med plass til 12 personer, men jo færre dere er jo fortere går båten.

Rafting og vannsport i utdrikningslag

Rafting er ofte solgt som en del av en pakke-opplevelse til utdrikningslag.