Info

På et utdrikningslag fra aktmodeller.com er det dere som bestemmer hva som skal skje. Det mest vanlige er akttegning hvor hele utdrikningslaget tegner modellen. Eksempel opplegg kan være 4 positurer hvor modellen står/sitter/ligger i ca 15 minutter. Må legges inn litt pausetid for modellen mellom hver økt, kanskje med servering av noe godt å drikke med påfyll? Etter endt tegning er det premieutdeling hvor modellen er dommer og utroper beste tegning. Utdrikningslaget kan avsluttes med at modellen kropp er malelerretet, brud/brudgom eller hele utdrikningslaget maler på modellen.

Aktmodeller.com har modeller i hele Norge, både kvinnelige og mannlige i alle aldersgrupper.

Ideer for tema:
– Vanlig akttegning, helfigur, kroppsdeler.
– Maling på lerret eller modell, med pensler eller hender
– Modell er nakenservitør
– Modell er serveringfatet. Sushi?
– Konkurranse, I dare you, med modell i fokus. Lag utfordringer for ditt lag og se hvor langt de går.
– Fotografer modellen. Send over bildene og vi velger/editerer de 3 beste. NB! Ikke alle modeller lar seg fotografe, ta kontakt.

Har du tenkt på et opplegg for ditt lag? Send oss en forespørsel eller fortell litt om dere, så kan vi lage et forslag for dere.

Pris utdrikningslag

Utdrikningslag fra aktmodeller.com har fast pris på 2500,-. Varighet 1-2 timer. Våre modeller er rimelig fleksible på tiden, så om det trengs litt mer tid en normalt ikke dette et problem. Viktig å notere at vi stiller kun med modellen og at modellen stiller på avtalt sted som dere ordner selv. Dere må også stille med nødvendig utstyr slik som tegnepapir, lerret, kullstifter, kroppsmaling, premier. Alt etter hva dere ønsker å gjøre.

Ved lang reisevei kan det medføre ekstrautgift om vi ikke har modeller i ditt nærområde. Avtales på forhånd.

0 Omtaler

Anmeldelse