Info

Aktmodellnorge.com er portalen både for kunder som ser etter aktmodeller og aktmodeller som vil bli presentert for kunder.

Nakne modeller brukes oftest i profesjonelle fotograferinger, filmer eller tegningstimer, Aktmodellnorge.com presenterer flere muligheter for å bruke den nakne modellen i både profesjonelle og private arrangementer, oftest til utdrikningslag og fest.

Skal du arrangere utdrikningslag, bursdagsfest, gallamiddag eller firmafest? Overrask deltakerne og gi dem god underholdning med en av våre nakenmodeller.

Nakne modeller på utdrikningslaget oftest brukes til akttegning eller maling men dere kan få fin leke med bruke våre modeller til kroppsmaling eller stripping.

Vi i aktmodellnorge.com vil hjelpe deg med arrangere utdrikningslaget eller planlegge agenda, bare skriv til oss!

12 Omtaler

Comments

 • blank
  Camilla Marie Claussen
  Vurdering
  Utdrikningslag

  Hei! Vi skulle gjerne hatt en aktmodell til tegning i et utdrikningslag 29. april. Ser Romek/Romeq har fått mange gode tilbakemeldinger. Hva ligger prisen på?

  mars 11, 2023

 • blank
  Berioska
  Vurdering
  Utdrikningslag

  Hei! Hva er prisen for 15 stk. lørdag 6 mai.

  april 29, 2023

 • blank
  Thea Linkjendal
  Vurdering
  Utdrikningslag

  Hei! Hva er prisen for en time med aktmaling?

  mai 13, 2023

 • blank
  Ida Salte
  Vurdering
  Utdrikningslag

  Hei, er på utkikk etter en kvinnelig aktmodell til et utdrikningslag i Stavanger/Bryne-området lørdag 10.06.23. Må tegneutstyr og lokale skaffes selv? Vennlig hilsen, Ida Salte

  mai 30, 2023

 • blank
  Kjetil
  Vurdering
  Utdrikningslag

  Hei ute etter akt modell Dame til 15 mai 2024

  desember 22, 2023

Anmeldelse