Info

Kollensvevet har noe for enhver brud, brudgom og alle deres beste venner.

Hos oss kan du kaste hele laget ned fra toppen av hopptårnet i Holmenkollen med zipline eller den enda skumlere rappellen hele 70 meter over bakken.

Vi har også en aktivitetsløype hvor hele laget må samarbeide eller konkurrere om å komme seg over hinder, løse oppgaver og sanke poeng fra en gjeng med kreative og krevende leker. Dere velger selv om det er bruden eller brudgommen mot røkla, om dere samarbeider alle mann eller om dere deler opp i to like lag. Aktivitetsløypa heter Kollen Fun Run og hvis dere i tillegg ønsker en tur ned ziplinen, gir vi ekstra snill pris på det.

Ønsker dere en komplett dag planlagt fra A-Å levert av oss, har vi også Kollen Challenge. Laget vil da starte med rappell ned fra tårnet, få med seg en egen lagleder som guider dere gjennom Kollen Fun Run og avsluttes med premieutdeling og champagne i toppen av tårnet før vi sender dere ned ziplinen. Dersom dere vil samles for et måltid før eller etter, trenger transport, overnatting eller lokale, har vi flere muligheter og skreddersyr akuratt sånn dere ønsker.

Velkommen til utdrikning i Holmenkollen med Kollensvevet!

1 Review

Comments

 • blank
  Mis Sfornøyd
  Vurdering
  Zipline er bra men FunRun er syntynt og overpriset

  Morsom aktivitet med ZipLine, spesielt for de som ikke er godt vant med «ekstremsport» og har mage for slikt fra før. Finurlig at man _må_ betale inngang på Skimuseet for å ta heisen til toppen, som om 690 for zipline ikke er nok så kommer 230 (per pers) for å traske gjennom et museum og til heisen i tillegg.

  FunRun var en skuffelse – i realiteten er det en quiz man får poeng for, syltynt kombinert med vilkårlige aktiviteter man eeeenkelt både kunnef funnet på og fasilitert på egenhånd. Utrolig at man ikke er flau av å tilby noe slikt, og så ta så mye betalt for det.

  En stjerne sammenlagt. (3,5 – 4 til Zipline, -3 til FunRun)

  mai 9, 2022

Anmeldelse