Info

Perfect Escape Oslo ligger midt mellom Karl Johan og Aker Brygge og passer perfekt i starten av et utdrikningslag. Spillene våre får opp adrenalinet og er en god måte å bli kjent på. Etter aktiviteten er det kort vei til det meste annet og vi hjelper dere gjerne med å finne andre ting å gjøre i nærheten.

Hos oss kan dere velge mellom Escape Room innendørs og Amazing Race utendørs eller en kombinasjon av begge spill. Vi kan ha 4 – 32 personer i spill samtidig innendørs og 4 – 70 personer utendørs. Uansett hva dere velger blir dere delt i lag med fire personer pr lag, som konkurrerer mot hverandre om å få den beste tiden. Spiller dere Amazing Race løser alle det samme oppdraget. Med Escape Room spiller dere fire forskjellige rom. Vi tilpasser spillene og lager en resultatliste som presenteres når alle er ferdige.

Vi er Norges mest erfarne på Escape Room! Perfect Escape har levert Escape Room-opplevelser til over 70 000 mennesker siden 2015.

Vi har en stor og fin lobby dere får tilgang til i 15 minutter før og etter spillet og kan ha med egen mat og drikke, eller vi kan bestille for dere. Lobbyen kan også leies for en lengre periode, om dere ønsker det.

6 Omtaler

Comments

 • blank
  TripAleks på Tripadvisor
  Vurdering

  «Førsteklasses escape room!»

  april 2, 2020

 • blank
  Solveig Pettersen, på Facebook
  Vurdering

  «Nervepirrende spill og utfordrende gåter skapte fantastisk stemning! «

  mai 11, 2020

 • blank
  LineMarita, på Tripadvisor
  Vurdering

  «Spennende og variert! «

  juni 8, 2020

 • blank
  Ole Sørnes Askvik, på Facebook
  Vurdering

  «Fantastisk aktivitet!»

  juli 13, 2020

 • blank
  Torleik Svelle, på Facebook
  Vurdering

  «Over all forventning!»

  august 1, 2020

 • blank
  Tina T, på Tripadvisor
  Vurdering

  «Gøy for alle!»

  august 17, 2020

Anmeldelse

Priser

Escape room

350 kr

Escape box

250 kr

Amazing race

300 kr