Utdrikningslag i Bergen

Å arrangere utdrikningslag i Bergen er som å send barn i godtebutikken, den eneste begrensingen blir lommeboka. Byen på Norges vestkyst har opplegg av alle slag, omgitt av et fantastisk landskap. Naturen er med som en av de største bidragsyterne til aktivitetene utdrikningslag i Bergen byr på. Fjellene som omkranser stedet byr på opplevelser som paragliding, klatring, fjellturer og brevandring som vil gi den som drikkes ut en vaker og trygg dag med sjanse for høy puls.

Havet gir muligheter som kajakking og padling, dykking, searib turer og ørnesafari samt gode muligheter for fiske. For de tøffeste er også jaktkurs, hvor dere selv bestemmer hvor mye og hva dere vil jakte på tilgjengelig. Kanskje skal nattmaten i bryllupet være skutt av en av de nygifte?

Ønsker dere en litt mindre aktiv dag byr Bergen selvfølgelig på muligheter her og. Aktiviteter som øl smaking, matlaging- og malekurs arrangeres både ute og inne og er populære valg. Sminkekurs er også er etterspurt alternativ.

Ettersom været i Bergen kan være ganske vått

Er det lurt å ha tenkt igjennom om noen, om ikke alle, aktivitene skal holdes innendørs. Noen alternativer for utdrikningslag i Bergen innendørs er poledance, en gøy og samlende opplevelse for både nybegynner og trenet. Escape Rooms, et godt sted å starte hvis ikke alle kjenner hverandre fra før. CD innspilling, som skaper er et godt minne fra dagen, og kanskje noe som skal dukke opp i bryllupet?

Utelivet i Bergen er preget av det store studentmiljøet byen rommer, men det gir ingen grund til å holde tilbake, snarere tvert imot. Byen har et livlig preg som følger dere på alle byens utesteder. Her ligger enda en grunn til å sette utdrikningslaget i Bergen da byen har alle type utesteder, fra neonlys til disco til puber og Gentlemen’s Club.

Ønsker du hjelp til å gjøre dagen spesiell

Det er flere event byråer som kan hjelpe deg å planlegge den spesielle dagen til din beste venn. De hjelper også med å arrangere opplevelser som boblefotball og bryting i sumo drakter. I tillegg kan de besørge kostymer og rekvisitter skulle dere ønsker det, samt transport, tidsskjema og promillepåfyll.

 

 

Utdrikningslag i Bergen Norge

Bergen på Norges vestkyst har opplegg av alle slag, omgitt av et fantastisk landskap.

Utdrikningslag på Bryggen i Bergen

Bergen har alle type utesteder, fra neonlys til disco til puber og Gentlemen’s Club.