Info

Nå skal du feste!

Hva har du mest lyst til? Vil du oppleve rafting i verdensklasse? Eller juving for tøffinger, når du rappellerer høye fossefall og hopper fra vannsklier direkte i kjempedype kulper?

Eller frister det å grille, ha det gøy i badestampen og badstua, og så feste enda mer?

Forestill deg en ekte, skikkelig feiring! Action, moro, grillfest, badestamp, ingen i nærheten, bare du, dine venner og deres fest.

På Dagali Fjellpark kan du overnatte både i en toetasjes leilighet (for opptil 29 personer) eller i 4 lavvoer (totalt 20 personer). Mat og drikker kan du enten bestille, eller ta med. Grill til leie gleder seg allerede nå til dine steaker!

Kommer du om vinteren, er det bare å leie de spesielle racingkjelkene og kjøre ned Norges lengste preparerte akebakke med skiheis. Fra badestampen kan du da om kvelden hoppe i pudder snø ved siden av alpinbakkene.

Dagali Fjellpark tilbyr deg de beste naturopplevelsene i Norge. Guidene og utstyr er proffe, både adrenalin og sikkerhet er på høyeste nivå.

Ta kontakt med det samme! Vi hjelper dere å sette hele utdrikningslaget sammen på noen få minutter.

2 Omtaler

Comments

 • blank
  Noel Sæter
  Vurdering
  Canyoning

  Vi var 4 stk på canyoning i begynnelsen av juni. Fantastisk opplevelse. Kompetente guider og godt utstyr gjorde at vi følte oss trygge, og kunne slappe av og ha det gøy! Vi fikk også god hjelp ved bestilling og tilpassing av mat til ulike dietter. Anbefales!

  desember 5, 2022

 • blank
  Leander Schmidt
  Vurdering
  Juving og rappellering

  Vi var på juving og ruten var utrolig fin og gøy. Anbefaler full pakke så får en prøve rappellering for fullt. Alt føltes trygt.

  desember 5, 2022

Anmeldelse

Priser

Overnatting

fra 117 kr

Middag

fra 250 kr

Rafting

fra 890 kr

Juving

fra 1100 kr