Info

Gi bruden eller brudgommen en unik og uforglemmelig opplevelse. Med våre utdrikningslag får hele følget delta, mens hovedpersonen er i fokus.

Pole dance som utdrikningslag er populært og allsidig. Det passer for både kvinner og menn og kan varieres og tilpasses på mange måter.

Vi har godt egnede fasiliteter. Vårt studio har en fin lounge med kjøkken, to saler med mye utstyr, wifi og ett godt PA lyd anlegg. Det er tillatt å ha med medbragt alkohol, og lett servering er OK underveis.

BONUS: Alle som deltar på utdrikningslag hos oss får en valfri gruppetime i gave som kan benyttes innen 6 mnd. «

Hos oss gjør vi gode forberedelser og tilpasser aktiviteten til hvert enkelt utdrikningslag. Det er mulig å komme med ønsker til tema, valg av sang og kostymer. Instruktørene er også veldig flinke til å balansere hovedpersonens komfortsone for å sørge for at h*n får en god opplevelse hele veien. Vi har stor respekt for at dette er en dag som man feirer kanskje bare en gang i livet, og vi skal gjøre vårt ytterste for å skape gode varige minner for den som gifter seg.

Slik kan en pole dance time foregå hos oss:
Timen starter med en oppvarming. Man lærer deretter grunnleggende spins og triks og jobber mot slutten på en kul og sexy dans. Klassen avsluttes med at bruden eller brudgommen fremfører dansestykket for hele laget som publikum. Dersom vedkommende ikke føler seg trygg på dette kan instruktøren danse sammen med hovedpersonen. Deretter deler vi ut ett diplom for gjennomført kurs, og deltakere underskriver som «med-dommere». »

 

2 Omtaler

Comments

 • blank
  Kim Laden
  Vurdering
  Flotte instruktører!

  Som mann i midten av 30-årene på jakt etter en ny treningsform var dette virkelig en spennende opplevelse 🙂

  Flotte instruktører som gjør sitt beste for at nettopp du/jeg/hvemsomhelst skal ha det gøy mens vi får kroppen i form 😀
  Ta en sjans og prøv noe nytt, anbefales virkelig, 10/10

  juni 7, 2021

 • blank
  Maria Langsholdt
  Vurdering
  Veldig artig!

  Hadde prøvetime der i dag. God instruktør som var dyktig på å lære bort og få oss til å føle mestring. Veldig artig!

  februar 7, 2022

Anmeldelse