Info

Paintball er et fartsfylt og artig spill hvor det er viktig med samarbeid for at oppdraget skal fullføres og lykkes. Vi bruker merke Tippmann, som er et annerkjent merke, samt komprimert luft som tilsammen utgjør et pålitelig og solid produkt. TrollAktiv tilbyr et stort skogsområde hvor grupper kan kjempe sine kamper for flagget. Muligheten til å få med deg blåmerker på kjøpet er absolutt til stede. Passer for grupper fra 4 personer +

Vi på TrollAktiv har lang erfaring med utdrikningslag og har derfor mange gode aktivitetspakker å tilby, både med og uten matservering.

Rafting er en spektakulær og actionfylt opplevelse i en av sommernorges varmeste elv. TrollAktiv bruker Otra, som er en pristine, unik og mangfoldig elv. Den har mange spennende, utfordrende og morsomme fossestryk. Nå også med Nord Europas første og beste elvesurfebølge. Når vi tar med gjester i Otra, er det med spesialbygde, selvlensende gummibåter utviklet spesielt for elv og foss. Vi padler nedover elva med opptil 8 personer pluss en guide i hver båt. Otra er en elv med forskjellige ruter tilpasset forskjellige nivåer.

0 Omtaler

Anmeldelse