Info

Dersom du og ditt utdrikningslag er ute etter å prøve noe nytt og annerledes, kan Underground Golf Club være den perfekte destinasjonen. Med våre unike og kreative baner, tilbyr vi en innendørs minigolfopplevelse, en morsom og spennende aktivitet som vil skille seg fra mer tradisjonelle utdrikningslag.

Her kan du blant annet slå ballen gjennom en bensinpumpe, oppe på et traktordekk eller gjennom en half pipe med flere valgmuligheter. Dette er som en lekeplass for voksne med golfputtere, og du vil garantert ha det morsomt selv om du aldri har spilt minigolf før.

I barområdet kan dere slappe av mellom golfrundene, og dere kan booke egne langbord der vi serverer pizza og småretter.

Dersom dere booker vårt Club House kan dere i tillegg ha egen presentasjon på storskjerm eller holde taler etc. Vi tilbyr egne pakker for grupper som inkluderer både golfturnering, matmeny og premieutdeling med pokal til vinner (eller brud/brudgom dersom ønskelig).

Alt i alt kan Underground Golf Club være en morsom og minneverdig aktivitet for utdrikningslag som ønsker å prøve noe nytt og spennende sammen. Dessuten foregår alt innendørs, så her er du ikke avhengig av været.

 

3 Omtaler

Comments

Anmeldelse