Info

Stopp innom Svev Trampolinepark på ditt utdrikningslag!

En av Norges største og råeste trampolineparker ligger i Sarpsborg, like ved E6. Vi har over 3000 kvadratmeter med masse forskjellige trampolineaktiviteter, som skumbasseng, MainCourt, trapeze, AirBags, High Performance trampoliner, fotballbane, iWall, klatrevegg, WipeOut og mye mer!

Vi kan tilby trampolinekurs med instruktør hvor vi lærer dere fete triks på trampoline og ut i skumbasseng eller i AirBag! En sikker vinner på utdrikningslaget!

Vi kan også arrangere ulike konkurranser for gruppa, som hinderløype rundt i parken, trampolinetriksekonkurranse, «bygg høyest tårn av skumklosser», WipeOut-konkurranse og mye mer!

I vår sportshall kan det spilles fotball, volleyball, innebandy, kanonball m.m.

I et av våre selskapsrom kan gruppen din trekke seg tilbake alene med mat eller konkurranser. Vi har skjerm / tv på ett av våre rom ved behov.

Vi har gratis internett, et stort antall parkeringsplasser, hyggelig betjening og rå atmosfære med lyd og lys. Ta kontakt med oss for å få skreddersydd et passende opplegg for dere, så gir vi et godt pristilbud. Et besøk hos Svev blir et svevende og rått tilskudd til utdrikningslaget.

Send oss en mail på post@svev.no, så finner vi et passende opplegg for din gruppe!

0 Omtaler

Anmeldelse

Kontakt info

Alvimveien 61, 1722 Sarpsborg

Social