Info

Utlevelser er et selskap som har levert aktiviteter og arrangementer rettet mot utdrikningslag siden 2001. Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm, zipline, seiling og klatring i Oslofjorden, seilturer i Colin Archer seilskute, rappellering, klatreaktiviteter, villmarksopplevelser med kano, lavvo og spenstige aktiviteter, isklatring, teambuilding/samarbeidsøvelser. Vi holder til i Oslo, og alle aktivitetene våre tilbys sentralt i Oslo området. Vi kan levere mat eller tilrettelegge for at utdrikningslagene kan organisere dette selv. Vi har lavvoer som benyttes for overnatting i tillegg til å ha tilgang til hytter.

Utlevelser- «Utendørs opplevelser» levert av markedets beste og mest kompetente instruktører og veiledere. Vi har et miljøfokus og leverer «Utendørs opplevelser» der friluftstradisjoner ligger i grunnen, og håper våre opplevelser er med på å gi et positivt møte med naturen og det moderne friluftsliv.

Fokus på gode leveranser kombinert med vårt genuine ønske om å gi kunden gode opplevelser og dyktige instruktører har gjort at vi har en svært tilfreds kundemasse. V

Ta kontakt med oss så kan vi skreddersy utdrikningslag som passer for dere.

Kontoradresse er Olleveien 9, men vi gjør alle våre aktiviteter ute i naturen ved ulike lokasjoner.

5 Omtaler

Comments

 • blank
  Anniken
  Vurdering
  Taubane og teambuilding i Nordmarka

  «Bruden var gammel speider – vokst opp rett ved Nordmarka. Så hva var vel da mer naturlig enn å prøve taubane over et skogsvann? Særlig som en fin kontrast til lusj på operaen og danseshowet i sentrum litt senere…

  2 gutter fra Utlevelser møtte oss inne i skogen. Første del av programmet var teambuilding hvor vi i to grupper konkurrerte om å sette opp den beste taubanen over en bekk. Andre del av programmet var heldigvis ikke å bruke våre egne konstruksjoner…, men derimot en allerede oppsatt bane tvers over et vann! Et par av jentene ble litt bekymret da de først så den. Men det endte med at alle prøvde, og at bruden dro til med to skikkelige svalestup! – det nærmeste hun kommer fallskjerm som hun selv sa. Endte selvfølgelig med at vi syns vi fikk kjørt altfor få ganger. Veldig bra opplegg!»
  Anniken, forlover

  januar 5, 2020

 • blank
  Eliann Johnsrud
  Vurdering
  Taubane over vann i Nordmarka

  ”Jeg har vært i en del utdrikkingslag, og i de fleste av de har det blitt mye «dø- tid» der man står og ser på at bruden gjør diverse aktiviteter. Jeg ville ha det annerledes, ønsket mitt var at alle skulle delta og ha det gøy. Derfor fikk jeg anbefalt taubanen Utlevelser arrangerer av en kollega.

  Det var et meget godt valg. Vi satte også utrolig pris på deres fokus på sikkerheten. Det at dere har krav til at instruktørene er klatreinstruktør og bruker erfarne klatrere gjør at det er betryggende å gjøre denne type aktiviteter i regi av dere.

  Her er brudens kommentar » Kjempebra og profesjonelt opplegg med seriøse instruktører»
  Eliann Johnsrud, forlover.

  februar 10, 2020

 • blank
  Christina Melan
  Vurdering
  Rappellering ned isfoss og isklatring sentralt i Nordmarka

  «Utlevelser arrangerte isklatring og rappellering ned foss for vårt utdrikningslag med stor suksess! Vi hadde en fantastisk opplevelse i flotte omgivelser 20 min fra Sognsvann, hvor alle jentene fikk prøvd seg. Det var utfordrende, spennende og skikkelig moro. Alle jentene var enige om at en aktivitet hvor alle kan delta, var utrolig samlende og hyggelig. Vi kombinerte aktiviteten med grilling og lunsj.

  Takk for flott arrangement av Utlevelser – dette kan jeg anbefale på det sterkeste!»
  Christina Melan, forlover.

  mars 1, 2020

 • blank
  Ida Heggheim
  Vurdering
  Prisforespørsel

  Hei,
  Jeg ønsker et tilbud på klatreopplevelse/taubane eller liknende til utdrikningslag i Oslo lørdag 2. april 2022. Ser dere har lokasjon på Ekeberg, finnes det noe der?

  februar 17, 2022

Anmeldelse