Go kart i Oslo

Tips fra Huysman Karting

Ola Bakke Pedersen har jobbet for HHK og Rudskogen i over 7 år, og de har mange hundre utdrikningslag innom hvert år. Min tittel er Salgs- og Eventkoordinator, men jeg gjør alt ifra å ta imot bookinger, kunder til å gjennomføre kjøring og servering på dagtid. Verdens beste arbeidsplass med varierte dager og ikke minst forventningsfulle og glade gjester.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Planlegg i god tid. Det er ofte lørdager som blir fullbooket hos oss, og da gjelder det å være tidlig ute for å få den tiden man skal ha. Ikke legg opp til for mange aktiviteter slik at det blir stress å komme seg rundt. Sett av god tid på de ulike aktivitetene, og legg inn spisepauser så folk får i seg mat i løpet av en lang dag.
Hvis dere skal drikke alkohol er det fint å gjøre unna de aktivitetene som krever at man er edru og fokusert tidlig på dagen.

Harald Huysman Karting har holdt på med utleie go kart i over 20 år, og er et populært og trygt valg når man skal arrangerer utdrikningslag.

 

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

Ikke prøv å drite ut den som drikkes ut hele dagen. Husk at det skal være et hyggelig minne før man smis i hymnens lenker, og husk at alle som er med skal føle seg ivaretatt. Ikke legg opp til aktiviteter som ekskluderer mange.

 

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

Vi har nulltoleranse på alkohol før kjøring, så de fleste som skal kjøre gokart gjør det tidlig på dagen. Når det er sagt er det alltid noen som har litt overtenning og starter festen litt tidlig, men de får da ikke kjørt hos oss. Alt i alt har folk respekt for reglene og oppfører seg fint hos oss. Les mer om Harald Huysman Karting her.

 

Ola Bakke Pedersen

Ola Bakke Pedersen

Salgs- og Eventkoordinator HHK

Post a Comment