Adventurerooms

Tips fra Adventurerooms

Hogne Kavlie har vært med siden oppstarten av AdventureRooms i 2016. Adventurerooms har rundt 20 000 besøkende årlig og er en av Norges best likte og mest populære escape room.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Det aller viktigste er å finne aktiviteter som skaper godt humør og høyt engasjement i hele gruppen. I tillegg er planleggingen kritisk. Med en god helhetlig plan for dagen legger man til rette for en vellykket dag for alle. Sørg for å beregne god nok tid til hver aktivitet. Ingen har lyst til å stresse i et utdrikningslag, sørg for en topp stemning ved å ha planlagt godt på forhånd!

AdventureRooms er et av Norges best likte og mest populære escape room med tre spennende spill i sentrum av Oslo

 

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

Ikke la bruden eller brudgommen bli utsatt for store pinligheter. Utdrikningslaget skal tross alt bli et morsomt minne å se tilbake på for hovedpersonen. Gjør heller litt ekstra stas på vedkommende, dere er jo samlet for å ha det moro!

 

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

Bare gode erfaringer. Noe alkohol bidrar til godt humør og stimulerer til kreativitet som er positivt for prestasjoner i escape room og de aller fleste har forstått dette poenget. Les mer om Adventure rooms i Oslo her.

 

Hogne Kavlie

Daglig leder Adventurerooms

Post a Comment