Tips fra Oslo Skytesenter

Tips fra Oslo skytesenter

Anders Eriksen på Oslo Skytesenter har lang erfaring med utdrikningslag – Som oftest holder man utdrikningslaget før senterets åpningstid, og da før eventuelt alkoholinntak.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Vær tidlig ute med planleggingen og reserver aktiviteter tidlig. Finn aktiviteter som passer for alle, som alle kan ha glede av. Sett et budsjett og samle inn penger på forhånd slik at en person kan ta seg av alle oppgjør, dette er smidigere for alle. Dog kan flere, bl.a Oslo Skytesenter, ha tilleggsprogram utover det ordinære for bruden eller brudgommen som alle kan velge å delta på for egen regning utenom spleiselaget.

Transporten bør dere også tenke på, slik at dere slipper å ringe taxi og stå på gaten og vente etter et endt arrangement. Og pass på å være ute i tide til aktiviteter!

Oslo Skytesenter med sine topp moderne innendørs skytebaner og brede utvalg av utleievåpen, håndvåpen og rifler, Norges største og mest innovative skytesenter.

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

Ikke fyll dagen med alt for mange aktiviteter, men la det være god tid til transport imellom og bespisning underveis. Ikke la for mange være med å påvirke beslutningene, men sett opp et bestemt program for dagen. Ikke skjenk brud eller brudgom for mye, det skal være en minnerik og morsom dag.

 

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

Nå har vi en type aktivitet hvor det er nulltoleranse for alkohol før aktivitet og de fleste starter derfor dagen sin hos oss. Vi har ikke hatt noen problemer med berusede personer på våre arrangement. Berusede personer vil bli nektet adgang til skytebanen og må vente på resten utenfor. Les mer om Oslo Skytesenter her.

 

Anders Eriksen Oslo Skytesenter

Andres Eriksen

Sentersjef Oslo Skytesenter

Post a Comment