Ølsmaking for utdrikningslag

Tips fra Ølakademiet AS

Luis Herreros er daglig leder på Ølakademiet AS. Ølakademiet har levert  opplevelser / ølsmaking til utdrikningslag i over 10 år.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Hva liker hovedpersonen å gjøre? Legg opp dagen med aktiviteter du vet bruden eller brudgommen vil verdsette. Å hoppe i fallskjerm er ikke for alle. Legg opp dagen med 2-3 aktiviteter som vil gi gode opplevelser for alle. Husk god mat og drikke gjennom hele dagen.

Sett opp budsjett, skriv en hyggelig invitasjon og bruk f.eks Facebook for utsendelsen. Det gir deg en god oversikt over hvem som kommer, samtidig som du får sendt ut felles informasjon til alle. Det er mange avgjørelser å ta, og datoen du velger vil ikke passe for alle. Start planleggingen tidlig og sett datoen slik at flest mulig får booket inn dagen. Lag program og send dette ut når alle brikker har falt på plass.

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

Fallgruvene er mange når du skal arrangere utdrikningslag, men med litt planlegging kan du lage et supert utdrikningslag som alle vil være med på og minnes med glede. Det skal tross alt være gøy, og ikke en dag fylt av redsel og angst.

For mye alkohol kan føre til en slitsom affære. Fokuser heller på opplevelsen man har sammen. Tilpass alkoholmengden, slik at hovedpersonen får en mest mulig minneverdig dag. Vi kan skrive under på at det finnes mye god øl som ikke har høy alkoholstyrke, men likevel er god på smak.

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

Ølakademiet forholder seg til alkoholloven og kan ikke servere synlig berusede gjester. Vi skjønner veldig godt at det er mye fest og moro under et utdrikningslag, og de må gjerne møte opp hos oss med masse stemning og et par øl innabords, men synlig berusede personer vil bli bedt å forlate lokalet. Dette blir selvsagt formidlet på forhånd til alle som booker hos oss. Vi har aldri hatt noe problem med berusede gjester, da de aller fleste legger sitt første (eller andre) stopp til våre lokaler. Les mer om Ølakademiet her.

 

blank

Luis Herreros 

Daglig leder Ølakademiet

Post a Comment