Artikel fra Andreas Forvik Megazone

Tips fra Megazone Oslo

Andreas Forvik er daglig leder før Megazone og Operation mindfall og har over 7 års erfaring i utdrikningslag bransjen.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Hurra, endelig er det tid for utdrikningslag. Er det ditt første? Eller kanskje 10’ende? For bruden/brudgommen er det muligens første gang. Det er en spesiell dag de, uten å si så mye om det, gleder seg veldig til. Samling av nære og kjære. Aktiviteter, god mat og god stemning.

Det aller viktigste med dagen er at alt er planlagt god tid i forveien. De fleste gjennomfører utdrikningslaget når det er varmt i været. Det er mange som feirer samtidig og aktiviteter man kanskje ønsker å gjennomføre blir fort fullbooket. Samle gjengen i en facebookgruppe, bli enige om dato, budsjett og utnevn en eller to som har hovedansvaret. Disse forhører seg rundt med aktuelle steder man ønsker å besøke.

Ta godt vare på hverandre. Et utdrikningslag skal ikke være OL i å drikke mest. Spis god mat, drikke masse vann. Litt alkohol hører jo med for de fleste. Men, det er hyggelig å huske dagen. Ikke sjenk den som ”drikkes ut”. Sprit/shots er ikke nødvendig.

Megazone har holdt det gående i Oslo helt siden 1993. På denne tiden har vi hatt flere millioner gjester innom vårt lokale i Møllergata

 

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

Ta ting på sparket. Det fungerer ofte dårlig. Bestem dere for stedene dere skal innom. Det hyggligste er å gjennomføre aktiviteter på dagtid, så reise hjem samlig. Evt, om noen har en hytte, dra dit. Det er veldig koselig å samles kun gjengen. Drar man ut på byen, mister man fort følget og avslutningen blir ofte ikke like hyggelig som man hadde tenkt.

 

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

På Megazone har vi sjeldent overstadig berusede personer, men det skjer en sjelden gang – dessverre. Som de fleste andre aktivitetsentre så selger vi alkohol. Det vil si at om du allerede har fått din dose, så får du ikke lov til å komme inn til oss. Det er kjedelig å møtte avslutte dagen tidlig. Kanskje får du ikke vært med på resten av aktivitetene? Ikke drikk for mye. Les mer om Megazone Oslo her

Andreas Forvik

Andreas Forvik
Daglig leder Megazone Oslo

Post a Comment