Action aktiviteter

Her har vi samlet aktiviteter som garantert vil gi dere høy puls og et stort smil. Flere steder tilbyr nå forskjellige kampsporter til mindre grupper. Her er det ikke snakk om å lære selvforsvar, men å gå kamper mot hverandre eller prøve seg mot instruktøren. Både boksing, MMA og fekting er populære valg.

Dere vil lære noe grunnleggende bevegelser, angrep og forsvar før dere får stort sett fritt spillerom. Et morsomt alternativ er sumobryting, hvor dere får utdelt store (tunge) drakter for så å prøve å få motstanderen lagt i bakken. Her anbefaler vi å sette av 1-2 timer til denne aktivitet.

En annen aktivitet hvor du får noe stort rundt deg er boblefotball

Dette er vanlig fotball, tatt til neste nivå ved at en oppblåsbar boble omringer deg. Boblen vil sette armene dine ute av drift og gjøre balansen dårligere. Den vil også beskytte deg om du skulle falle, så taklinger har ingen hemminger. Denne hysterisk morsomme aktiviteten vil ta en gruppe på ti personer en god time. Boblefotball kan enten bli spilt på bane hos utleier, eller man kan leie bare utstyret for en billigere penge.

Sist men ikke minst; trampolinepark. For sprettene, sporty typer er dette en aktivitet som lover latter så vel som svette. Å hoppe 5 meter ned i et basseng av skumputer, eller løpe gjennom balansekrevende hinderløyper, hvem liker vel ikke å slippe ut sitt indre barn. Her får dere ikke mer gøy enn dere lagre selv! Det kan lønne seg å leie hele parken for en time eller to, da dette kan være billigere enn inngangsbillett for mange. Da vil dere også ha stedet for dere selv, og dermed fritt spillerom.

Noen ting å huske på:

Alle aktiviteter med svette som en bieffekt krever tid til dusj og klesskift. Sjekk med stedet om de tilbyr dusj med garderobe, og finn et alternativ om dette ikke tilbys. Toleransen for alkohol varierer veldig fra sted til sted, men felles for alle er at de sannsynligvis ikke selger promillepåfyll.

 

Action aktiviteter til utdrikningslag

Boblefotball kan enten bli spilt på bane hos utleier, eller man kan leie bare utstyret for en billigere penge.

MMA action i utdrikningslag

Bruden/brudgommen må prøve seg mot instruktøren. Både boksing, MMA og fekting er populære valg.