Tips fra Albert buli

Tips fra Fangene på fortet

Albert Buli har jobbet med Fangene på Fortet siden starten i 2016, og vært med på utviklingen av nye celler og nå også flere avdelinger da de har åpnet i både Bergen og snart Stavanger. Det er en veldig spennende bransje, hvor man møter veldig mange forskjellige mennesker og grupper som har forskjellige ønsker til sin dag.

 

Dine beste tips til de som skal arrangere utdrikningslag?

Send ut invitasjoner tidlig til de som skal være med i forhold til planlegging. Vær ute i god tid med å reservere det dere ønsker, så slipper man at det er fullbooket.
Legg inn pause til mat også, ikke bare drikke. Det kan ofte bli en lang dag med mye aktivitet og mat er ikke alltid tilgjengelig avhengig av hva som er deres plan.

Fangene på Fortet har årlig over 150.000 besøkende som ønsker en annerledes og morsom aktivitet.

 

Hva bør man ikke gjøre når man arrangerer et utdrikningslag?

– Ikke vent med planleggingen! Populære tider og datoer blir fort fullbooket da det ofte er flere som ser på de samme aktivitetene og stedene.
– Det trenger ikke bli så dyrt. Bli enige om et budsjett, så kan alle ha noe å forholde seg til slik at planleggingen blir enklere og flere får muligheten til å være med.
– Hvem skal være med? Inviter tidlig og inviter «alle». Er du forlover, hør gjerne litt rundt om det er venner av brud/brudgom du ikke kjenner som burde vært en del av dagen.

 

Erfaringen med alkohol og berusede gjester?

Vår erfaring er at de fleste tenker mer på aktivitetene og venter litt før de begynner å drikke, men vi har en bar og det er selvfølgelig unntak.
Pass på å drikke nok vann i løpet av dagen og ikke drikk mer en du tåler, det vil potensielt ikke bare gå utover bare deg men også gruppen du er sammen med i forhold til gjennomføring av forskjellige aktiviteter, innslipp på restauranter og andre steder dere har planlagt i løypen. Normalt er har vi ingen problemer med dette og det er selvfølgelig lov til å kose seg med noen enheter i baren før man starter. Les mer om Fangene på fortet.

Albert buli

Albert Buli

Daglig leder Fangene på fortet

Post a Comment